Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, BBP MKYK Üyesi ve Çayelispor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güner, Çayeli Eğitim Fakültesi Dernek Başkanı Muhammet Sarı, Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe günü yapılan idmanı ziyaret ettiler.

Çayelispor’a Pazar günü  saat 14:00’da Rize Ekrem Orhon Stadyumunda oynanacak olan Kalkanderespor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar dilediler.

İdmanda bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, İyiderespor maçında oynadıkları üstün futbol ve aldıkları 7-0’lık galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladıktan sonra hafta sonu oynanacak olan Kalkanderespor maçı saatinde şehir dışında olacağı için maçta olamayacağını belirterek başarılar diledi.

BBP MKYK Üyesi ve Çayelispor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güner ise yaptığı konuşmada Çayelispor hakkında Başkan Yardımcısı Mehmet Yazıcı’dan bilgiler aldığını,  alınan başarılı sonuçlar nedeniyle gurur duyduğunu ve bundan sonra gelişmeleri daha yakinen takip edeceğini belirtti.

Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı’da yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Çayelispor Çayelililerin maddi ve manevi katkıları ile hedeflediği yere adım adım yaklaşıyor. Çayeli’nin adını gururla temsil ediyor. Çayelispor’umuz futbolcu kardeşlerimizin, teknik heyetimizin ve yönetim kurulu üyelerimizin özverili çalışmaları ve ilçemiz bir bütün olarak başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere sivil toplum örgütlerinin, kurum ve kuruluşların destekleriyle Rize’nin en popüler takımı haline geldi.

Belirtmeden geçemeyeceğim bir husus var; İlçemizde bulunan esnaflar takımlarına kapılarını sonuna kadar açıyorlar. Gerek maç öncesi kahvaltılar gerekse maç sonrası ikram ettikleri yemeklerle futbolcularımızın moral  ve motivasyonlarını artırıyorlar.

İlçemizin tanıtımında çok büyük katkılar sağlayan Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ise takımımızı maçlar öncesi ağırlıyor ve tıpkı bir profesyonel takım gibi kamp yapmasını sağlıyor. Başta Enstitümüzün değerli Müdürü İsmet Şimşek’e, müdür başyardımcısı Osman Baltacıya, Müdür Yardımcıları Nihat Kalyoncu, Selahattin Haberal, Metin Bilgin, Muhammet Çolak ve Enstitünün başarılı çalışmalarının gizli kahramanları olan diğer çalışan personellere takımım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ