Rize Birinci Amatör Liginde mücadele eden Çayelispor hafta sonu oynayacağı İyiderespor maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Haftasonu zorlu İyiderespor maçının idmanlarını Teknik Direktör Muhammet Yılmaz yönetiminde sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, günü kondisyon ve ağırlık çalışmanın ardından çift kale maç yaparak geçirdi. Futbolcuların hayli neşeli olduğu gözlenen idmana Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı’da katıldı. İdmanda Teknik heyet ve futbolcularla bir süre konuşan başkan daha sonra futbolculara açıklamalarda bulundu. Baltacı “önümüzde İyiderespor maçı ve daha sonrasında önemli maçlarımız var. Çayelispor 350 bin nüfuslu bir ilçenin takımı, bizlerden beklentileri olan insanlar var, bu beklentileri sahada oynadığınız güzel futbolla cevap vereceğinize inanıyorum. İyiderespor maçında sizleri izlemeye gelen taraftarlara güzel futbol ve centilmence bir mücadele izletmenizi bekliyorum. Başkan Baltacı, futbolcularına iyi bir takım olduğunuza inancım tam, ilk yarıda güzel futbol oynadık, ama ikinci yarının başlamasıyla saha içinde bazı anlaşmazlıklar yaşadıklarını hatırlatan Baltacı, size biz güveniyoruz, sizlerde bizleri mahcup etmeyeceğinize inanıyoruz” dedi.

İdmanın ardından Başkan, Teknik heyet ve futbolcular tatlı yedikten sonra futbolcular hep birlikte başkana İyiderespor maçını alacakları sözünü verdiler.

 

 

 

 

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ