Rize 1.Amatör liginin iddialı ekiplerinden Çayelispor play-off öncesi Antalya’da Topkapı Palace Hotelde yaptığı kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kampın 3. Gününde ilk hazırlık maçını oynayan Çayelispor sahadan 2-0 galip ayıldı.

Antalyaspor A2 takımıyla Ötelin sahasında oynanan karşılaşmaya Resul

Zafer Gürcan Burak ramazan lasha cango fatih m.emın muharrem kadir ilk 11 ile başlayan Çayelispor karşılaşmanın ilk dakikalarına kontrollü bir sergilerken ilerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü ele geçirdi. M. Emin ve Lasha geliştirdiği ataklarla rakip defansı zor duruma bıraktılar.Muharremle girilen 2 net pozisyonda bir tanesi top direkte patlarken. Diğer şutu da kaleci son anda kornere çeldi

Maçın 35 dakikasında Lashanın sağdan bindirmesiyle yaptığı ortayı Kadir kendine yakışır şekilde kontrol ederek vole vuruşla takımı 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada ataklar devam etmesine rağmen ama ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıda iki takımda da degısıklıkler yapıldı. Çayelispor’da fatih ve Canko çıkarken yerlerine mesut ve yasar oyuna dâhil oldu. Tıpkı ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunun üstünlüğü Çayelispordaydı.

Dakikalar 78 i gösterirken Yaşar’ın ara pasında topla buluşan mesut kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu 2-0

Oyunun 80.dakikasında ise Çayelispor Lashanın ayağından penaltı kaçırdı. 

Karşılaşmanın 80. Dakikasından sonra Teknik sorumlu Coşkun Yelkenci yedek oyuncular Ramazan, Ergün, Şafak, Ercan, İsmail,  Yavuz ve Hayrettin’i oyuna soktu.

Maçta başka gol olmayınca Çayelispor oynadığı ilk hazırlık maçında sergilediği oyun ve elde ettiği 2-0’lık galibiyetle play- off maçları öncesi umut verdi.

Ayrıca Çayelispor Cumartesi günü Danimarka 3.liginden 1 takımla hazırlık maçı yapacak. 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ