Haber-Foto: Ahmet BAYRAKTUTAN

Rize Birinci Amatör Liginde olumsuz hava şartları nedeniyle Çamlıhemşin’de oynanması gereken Çamlıhemşinspor Çayelispor karşılaşması Ardeşen’de güzel bir havada oynandı. Karşılaşmaya yedek ve altyapı ağırlıklı oyuncuları ile çıkan Çayelispor’un Gürcü oyuncuları Lasha ve Canko da bu karşılaşmada 90 dakika oyunda kaldı. İlk yarısı 2–0 biten karşılaşmada maçın sonunda 6-0 skorla gülen taraf Çayelispor oldu.

Çayelispor’un ilk golünü M.Emin’in ayağından kazandı. İkinci golü Mehmet Ali atarken Çayelispor ilk yarıda birçok gol pozisyonunu da değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısını Çayelispor 2-0 galip tamamladı.

İkinci yarıya alt yapıdaki oyuncuların daha ağırlıkta olduğu bir Çayelispor sahadaydı. İkinci yarıda genç takımın başarılı ismlerinden Mesut Kambur’un ayağından kazandığı golle karşılaşmayı 3-0 a getiren Çayelispor, bu dakikadan sonra maçı tamamen kontrolü altına aldı. Rakibine pozisyon vermediği gibi rakip kalede özellikle Gürcü oyuncu Lasha’nın yakaladığı birçok pozisyonu değerlendirememesine rağmen çıktığı ilk maçında Lasha’nin oyundaki istekliliği ve hücuma kattığı katkı play of maçlarında Çayelispor için önemli bir koz olacağını görülmekteydi. Yine Çayelispor’un alt yapısında yetişen gelecek vadeden genç oyuncularından Ahmet Yılmaz’ın getirdiği topta genç takım arkadaşı Mesut Kambur ile uyumlu bir paslaşmanın sonunda attığı golle maç 4-0 oldu. İkinc yarının başarılı isimlerinden Genç Mesut Kambur tekrar sahneye çıkarak Çayelispor’un 5’inci kendisinin 2’nci golünü kaydetti. Çayelispor’un 6’nci golü Çamlıhemşinsporlu oyuncunun kendi kalesine attığı golle geldi ve karşılaşma 6-0 sona erdi.

Genç oyuncular sahada oldukça istekli oldukları gözlendiği karşılaşmada özellikle Lasha’nın maç eksiğinin olduğu ve bir diğer Gürcü transfer Canko’nun maç boyunca disiplinli oyunu Çayelispor defansına güven verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Editör: HABER MERKEZİ