Takım içersindeki arkadaşlığı yardımlaşmayı ve paylaşmayı üst düzeye çıkarmak için idmanların dışında çeşitli sosyal faaliyetlerde düzenleniyor.

Bu amaçla Çayelispor’un geleceğine damga genç oyuncular alt yapı sorumlusu Mehmet Kambur öncülüğünde, Teknik heyetten Kadir Engin ve Yusuf Hulisi Kara’nın katılımıyla Ağaran Şelalesine bir piknik düzenlediler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda sporcular organizasyonda emeği geçen Mehmet Kambur, Kadir Engin ve Yusuf Hulisi Kara’ya teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çayelispor alt yapı sorumlusu Mehmet Kambur şunları söyledi; Çayelispor’umuzun genç takımları yeni sezon için hazırlık çalışmalarına başladılar. Takım içersindeki arkadaşlığı yardımlaşmayı ve paylaşmayı üst düzeye çıkarmak için idmanların dışında çeşitli sosyal faaliyetlerde takımımızın oyunlarını bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bu faaliyetlerde ilkini Teknik heyetten Kadir Engin ve Yusuf Hulisi Kara’nın hocamızın katılımıyla ilçemizin turizm değerlerinden olan Ağaran şelalesinde gerçekleştirdik. Programımıza katılan herkese teşekkür ederim.

 

Editör: HABER MERKEZİ