Bölgesel Amatör Liginde Rize’yi temsil eden Çayelispor ile Ardeşenspor ligin ilk maçında karşılaştı. Gülen taraf ev sahibi Çayelispor oldu.

STAD: Çayeli

HAKEMLER: Alpaslan Şen, Yakup Gül, Muharrem Aydın

ÇAYELİSPOR: Murat, Yücel, Ferdi, Cihan, Onur, Ümit, Ramazan( Dk 80 Mesut), Sercan( Dk 70 Ahmet), Yakup( Dk 89 Onur), Muhammet, Uğur

ARDEŞENSPOR: Dündar, Ali, Emrehan, Burak, Selçuk, Ekrem, Doğan, Ahmet, Nafiz( Dk 65 Doğan), Aykut( Dk 77 Aşkın), Şükrü

GOLLER: DK 45 Ramazan, Dk 89 Uğur( Çayelispor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk 61 Ahmet Akatın, Dk 82 Burak, Dk 83 Doğan( Ardeşenspor)

Çayeli şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda kontrollü bir oyun ile maça başladı. İlk yarının sonlarına doğru Çayelisporlu Uğur’un bir şutu kale direğinden geri döndü. İlk yarının son saniyesinde frikik kazanan Çayelispor kaptanı Ramazan Yılmaz’ın güzel vuruşu ile golü kaydederek devreye 1-0 galip girdi.

İkinci yarıya rakibine oranla biraz daha baskılı bir oyunla başlayan Ardeşenspor,  gol yollarında etkili olamadı. İlerleyen dakikalarda Ardeşenspor’un gördüğü kırmızı kartlar maça damgasını vurdu. Ardeşensporlu 3 oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonraki dakikalarda oyunun üstünlüğünü ele geçiren Çayelispor Uğur ile bir gol daha bularak maç 2-0 oldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-0 Çayelispor’un galibiyetiyle tamamlandı. Ardeşenspor sekiz kişi kalmasının ardından tribünlerde kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Bu sonuçla Çayelispor lige 3 puanla başlarken gelecek hafta Bulacakspor ile karışılacak.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ