Bölgesel Amatör Ligi 10. hafta karşılaşmasına Çıkan Çayelispor'dan Çarşıbaşı Belediyespor maçıyla ilgili açıklama geldi. Çayelispor Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı yaptığı açıklama şu şekilde;

"Ligde ikinci devrenin ilk maçında gruptaki güçlü rakiplerimizden olan Çarşıbaşı Belediyespor takımına konuk olduk. Şampiyonluk hedefi taşıyan takımların maçlarında olabilecek ufak tefek istenmeyen olaylar bizim maçımızda da yaşansa da, genelinde bizleri güzel bir şekilde ağırlayan Çarşıbaşı Belediyespor camiasına teşekkür ediyoruz. 

Bu ligde her puanın ve galibiyetin ayrı ayrı önemli olduğunu biliyoruz. Bu ligde artık hiçbir takım için kolay maç yok. Bu denli ciddi  ve sorumluluk isteyen bu süreçte görüyoruz ki rakiplerimiz ile yaptığımız mücadeleye maalesef hakemlerimiz de eklenmiştir. Tabiri caiz ise "hakemi de yeneceksin" söylemi ile karşı karşıya bırakılmaya başlandık!

Çarşıbaşı Belediyespor müsabakasında kalemizde gördüğümüz golden hemen önce, olmayan bir faul pozisyonundan faul üreten, lehimize ceza sahası içinde rakibin açık bir şekilde eline vuran topa penaltı veremeyen, kalecimize top vermeyen top toplayıcı yüzünden gelişen olaylar sonrasında top toplayıcı çocuğu sahadan uzaklaştıramayan ve maçın sonuna 5 dakika ilave edip 8 dakika oynatan bir orta hakem ile mücadele etmek zorunda bırakıldık.

Futbol kamuoyunun şunu iyi bilmesini isteriz ki; sezon başından bu yana sahada futbolcularımızın, tribünde taraftarlarımızın, arka planda yöneticilerimizin ve Çayeli halkının bu büyük mücadelesinin mahvedilmesine izin vermeyeceğiz.

Her maçı final niteliğinde oynamaya devam edeceğimiz ligimizde, 28 yıllık 3. Lig hasretini inşallah büyük Çayeli halkının da desteği ile bitireceğiz."

Editör: HABER MERKEZİ