Rize 1. Amatör liginde mücadele eden Çayelispor, ligin bitmesine 3 hafta kala B grubundan play-of’a yükselmeyi garantiledi.

Rize 1. Amatör ligi B grubunda mücadele eden Çayelispor ile Ardeşenspor Çayeli Şehir Stadında karşılaştı. Zevkli bir mücadelenin yaşanmadığı karşılaşmadan 1–0 lık skorla galip ayrılan Çayelispor oldu. Maçı izleyenler arasında Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı, MHP Çayeli Belediye Başkan Adayı O.Cem Kazmaz, Çayeli Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Yahya Kesici de vardı.

Güzel bir havada Çayeli Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar mücadelesi bol ama golü az bir karşılaşma izlediler. Çayelispor’un 1–0 kazandığı maçın tek golü yeşil beyazlı takım adına Ali Palaç’tan geldi. Çayelispor tek golle elde ettiği bu galibiyetle puanını 48 çıkarırken, Ardeşenspor 28 puanda kaldı. Ayrıca Çayelispor aldığı bu galibiyetle Rize 1. Amatör ligi B grubundan play-of a çıkmayı garantilemiş oldu.

Maçın ardından bir açıklama yapan Çayelispor Kulübü Bakanı Mustafa Baltacı, “teknik heyetimizi futbolcularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Aldığımız bu galibiyet ile play-of a yükselmeyi başardık, emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

MAÇTAN GÖRÜNTÜLER...

 

 

Editör: HABER MERKEZİ