Haber: Abdul Kerim SARI

Rize 1.Amatör liginin iddialı ekiplerinden Çayelispor play of öncesi Antalya’da güç depoluyor. Pazartesi günü Çayeli’nden yola çıkarak Antalya’ya gelen Çayelispor burada Topkapı Palace Hotel’de kampa girdi. 

Yapılan ilk idmanda futbolcular oldukça istekli ve hırslıydı. Çayelispor’un Gürcü oyuncusu Lasha’nın kamptaki istekli görüntüsü teknik heyetin yüzünü güldürürken, takımın şuan ki görüntüsü itibariyle teknik direktör Coşkun Yelkenci’nin play of maçlarında kadro kurarken tatlı bir sıkıntı çekeceği görülüyor. 

Çayelispor Genel Kaptanı Şevket SOFU yaptığı açıklamada kampın çok iyi ve takıma oldukça yararlı geçtiğini, takım olarak beklentilerin farkında olduklarını ve bu beklentileri karşılayacaklarını belirtti. Şevket SOFU ‘Rize’de kış yaşanırken Antalya’da çok güzel bir çalışma ortamıyla karşılaştık ve bundan da takım olarak çok iyi yararlanıyoruz ‘ dedi. 

Günde çift idman yaparak kamp günlerini geçiren Çayelispor’da arkadaşlık bağları giderek artarken bu da takıma olumlu etki yapmaya başladı. Bu arada yeşil beyazlılar  Cuma günü İsviçre Amatör liginden bir takımla hazırlık maçı yapacak.

 

 

 


Editör: HABER MERKEZİ