Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çayelispor kendi sahasında 90+ yediği penaltı golüyle Arhavispor’a 2-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta mücadele eden Çayelispor ile Arhavispor Çayeli Şehir stadında karşılaştı. Müsabaka güzel bir sonbahar gününde oynandı. Çayelispor geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayburtspor’u 3-1 mağlup etmişti. Deplasmanda maç kazanan yeşil beyazlı ekibimiz evinde henüz puanla tanışamamıştı. Arhavispor ise önceki hafta bay geçmişti. Bu hafta galibiyetle liderlik yolunu açmak istiyordu.

Bu ortamda başlayan müsabakada İstiklal Marşının okunması esnasında Arhavisporlu oyuncular Türk bayrağına dönerek İstiklal Marşını okumaları dikkat çekti. Maça iki takımda temkinli bir oyun ile başladılar. İki takımın mücadelesi orta saha oyunu ağırlıklı devam ederken 22 dakikada Çayelispor kalecisi Ümit’in kendi kalesine attığı golle yeşil beyazlı ekibimiz 1-0 mağlup duruma düştü. Bu golden sonra Çayelispor rakip kaleyi daha çok zorlamaya başladı. İlk yarını bitimine 2 dakika kala Çayelisporlu Tahsin’ın muhteşem revaşata golü ile ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

İkinci yarıya etkili başlayan takım Çayelispor oldu. Oyunda daha fazla topa sahip olan Çayelispor bulduğu önemli bir çok pozisyonda golü bulamadı. Hakem ’in maç boyunca iki takım içinde verdiği kararlar tartışmalı karaları sonrası 90+ verdiği penaltıyı eski bir Çayelisporlu Ahmet Atakın kullandı. Ahmet’ın ayağından kazandığı penaltı golüyle karşılaşma 2-1 Arhavispor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Bu sonuçla Çayelispor 6 puanda kaldı ve 11. Sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta Çayelispor haftayı bay geçecek. Arhavispor aldığı bu puanla liderlik yarışına girmiş oldu. Puanını 12’ye çıkaran Sarı siyahlı ekip 3. Sıraya yükseldi.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ