Rize Birinci Amatör Ligi B grubunda Mücadele eden Çayelispor ile Filizçayspor karşı karşıya geldi. Çayeli şehir stadındaki karşılaşmayı Çayelispor 2–1 galip tamamladı.

İlk yarısı 0–0 tamamlanan karşılaşmanın golleri ikinci yarıda geldi. Maçın ikinci yarısına golle başlayan Filizçayspor, 1-0 öne geçmesine karşın bir dakika içerisinde kendi galesine golü gördü. Beraberliği yakalayan Çayelispor, daha sonra 90 da Çayelispor’un uzun zamandır sakatlığı nedeniyle oynayamayan tecrübeli oyuncusu Hayrettin’in pasında Muhammet’in ayağından kazandığı golle 2–1 galibiyeti yakaladı.

Sezonun ilk mücadelesi olması nedeniyle iki takımda istenilen futbolu sahada sergileyemedi. Genç bir kadroya sahip olan Filizçayspor, B grubunda liderliği zorlayacağı gözlendi. Karşılaşmadaki bir diğer ayrıntıda her sezon olduğu gibi bu sezon da Çayelispor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı.

Maçın ardından açıklama yapan Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı, “İlk maçımız olması nedeniyle takımımız istenilen oyunu sahaya sergileyemedi. İlerleyen haftalarda takımımız daha iyi olacağına inanıyorum. Yine taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadı, taraftarlarımıza güzel futbol izletmek istiyoruz” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ