Çayelispor’da yaklaşan kongre öncesi Başkan Mustafa Baltacı görev süresini değerlendirirken aday olup olmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

2004 yılında Rıza Çakır ile Çayeli’ne hizmet etmek için göreve başladıklarını ifade eden Mustafa Baltacı Çayeli’nin en önemli değerlerinden biri  olan Çayelispor’da ki görevi hakkında da ise şunları söyledi; Herkesin malumları üzere Çayelispor'a görev alışımız Çayeli Belediye Başkan yardımcılığımdan sonra başladı. İlçemizin tek sosyal faaliyet alanı olan Çayelispor'u eski günleri getirmenin görevimiz olduğunu düşündük.

Sayın Başkanımız Rıza Çakır beyin isteği doğrultusunda ben ve Çayelispor'a gönül vermiş arkadaşlarımız ile göreve başladık.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Marka bir ilçe olan Çayeli'mizin takımını marka bir takım haline getirmek için arkadaşlarımız ile birlikte kollarımızı sıvadık maddi manevi her türlü fedakârlıklar göstererek  bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Rize genelinde hep zirvede olan takımımız ile 3.ligin kapısından döndük. Takımımız kuruluşunun 2. yılında TFF bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye başladı. Her hafta ilçemize farklı takımların gelip takımımız ile karşılaşması ilçemize yeni bir heyecan getirdi. Alt yapı takımlarınız birçok defa il şampiyonu olarak ilimizi Türkiye şampiyonlarında temsil ettiler. Ayrıca alt yapımızda oynarken keşfedilen birçok oyuncumuz Rizespor’umuz başta olmak üzere büyük takımlara transfer olmaları da bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Görev süremiz içerisinde elbette bütün bu işleri başarırken hemşerilerimizin, taraflarımızın teveccüh ve destekleri hep yanımızda hissettik. Allah onlardan razı olsun. Çayelispor’un bölgede örnek bir kulüp olmasında belediyemizin büyük desteği olmuştur.  Takımımızın hedeflerine ulaşması için bundan önce Çayeli belediyesince nasıl sahip çıkıldıysa bundan sonra da sahip çıkılması gerektiğini düşüyorum. Yoğun uğraşlarda marka değeri yükselttiğimiz takımımızın 3.lig’e çıkabilmesi Belediyemizin sahip çıkmasıyla gerçekleşeceğini düşünmekteyim.

Yakın bir zamanda gerçekleşecek olan kongrede ben yönetim kurulu arkadaşlarım; yeniden kesinlikle göreve talip olmayacağımızın bilinmesini isterim. Gönül rahatlığı ile vicdanımız rahat bir şekilde görevimizi devredeceğiz.

Gönül ister ki bizden sonra yönetimi devralacak hemşerilerimiz Çayelispor’a faydalı olmak adına görev alsınlar. Kendi menfaatleri için değil Çayelispor’un menfaatlerini ön plana tutacak kişiler görev alsın.

Bu duygu düşüncelerle son  6 yıl boyunca Çayelispor’a faydalı olmak adına görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcu kardeşlerime, teknik ekibe, diğer personele, taraftarlarımıza, Çayeli meydan grubuna, destek veren kurum ve kuruluşlara, daire amirlerine çok teşekkür ediyorum.

Çayelispor’umuza birçok profesyonel takımda olmayan Cem Ketenci Sporcu Kamp tesislerini armağan eden Atıf Ketenci ağabeyimize ve tesisin iç donanımını yapan Yusuf Burak ağabeyimize yürekten teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Çayeli ve güzide takımımız Çayelispor adına yapılacak her türlü güzel işe destek vermeye devam edeceğimi ve telefonumun 24 saat açık olduğunu bilinmesini isterim. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Editör: HABER MERKEZİ