Çayeli Uzakdoğu Spor Merkezi tarafından Çayeli’nde tekvando kuşak terfi sınavı yapıldı. Sınavda başarılı olan 30 öğrenciye sertifikaları verildi.

Çayeli Uzakdoğu Spor Merkezinde yapılan tekvando kuşak terfi sınavına katılan 30 öğrenciden 30’u da kuşak terfi etti. Terfi sınavının ardından öğrencilere sertifikaları siyah kuşak 3. Dan Antrenör Ramazan Köse, İl Temsilcisi Ş.Hamza Tatoğlu ve veliler tarafından verildi.

Öğrencileri 8 aylık bir çalışma sonucu sınava hazırlayan Siyah kuşak 3. Dan Antröner Ramazan Köse yaptığı açıklamada “öğrencilerimiz iyi bir çalışma döneminden sonra gösterdikleri üstün başarıdan ötürü bizleri sevindirmişlerdir. Biz de öğrencilerimizin göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünmekteyiz. Gelecekte bu çocuklar daha iyi yerlere geleceklerinden eminim” dedi.

Bir üst kuşağa terfi eden öğrenciler; Yunus Emre Aydın, Yunus Emre Öztürk, Cengizhan Koçal, Fetullah Mert, İ.Erkan Kazanbaş, Şafak Arslan, S.Emin Yılmaz, Selçuk Bostan, Feyyaz Sandıkçı, Emrah Korkmaz, Mahmut Kutlu, Furkan Sarı, Harun Ediz, Berat Ediz, Cemal Kaan Uzun, Pınar Uzun, Gülşah Uzun, Nurseli Ayaz, Nurullah Balcı, Betül Beyza Feyizoğlu, D.Ali Latifoğlu, M.Ali Şatoğlu, Alperen Latifoğlu, Oğuzhan Sukas, Beytullah İsmail, Recep Sarıahmet, Mehmet Ali Çolak, Mübin Köse, Neslihan Keskin, Kadir Yazıcı

 

   

Editör: HABER MERKEZİ