Euro 2008 Avrupa Şampiyonası yarı final mücadelesinde Almanya’ya son dakika gölüyle elenen A Milli takımımızda hüzün yaşanırken Çayeli’nde bu hüzün bir başka yaşandı.

Kültür Merkezinde dev ekranda gösterilen Türkiye- Almanya maçını Çayeli Belediye Başkan Vekili Mustafa Baltacı, Çayeli Müf
Türkiye- Almanya maçını tüsü Mehmet Ceylan ve Çayeli Ticaret Odası Başkanı Muhammet Sarı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

Büyük bir coşkuyla maçı takip eden Çayelililer maçın başında bulduğumuz gol ile sevinirken, Almanya’nın attığı golle bir anda sessizliğe büründüler. İlk yarı 1–1 beraberlikle tamamlanırken, oynanan oyun kültür merkezini dolduranların izleyicileri umutlandırıyordu. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan takımımız 79. dakikada yediğimiz beklenmedik golle geriye düştük. Maçın bitmesine az bir süre kalmasına karşın kültür merkezini dolduran çok sayıda izleyici umudunu kaybetmedi. Ve 86. dakikada gelen gol umudunu yitmeyen seyirciyi bir anda çılgına çevirdi. 90. dakikada yediğimiz golden sonra kültür merkezinde bir hüzün yaşanmasına neden olurken, dördüncü hakemin maçı +3 dakika uzatması izleyenlerde neden olmasın düşüncesi hakim olsa da son dakikalarda kullandığımız serbest vuruştan da faydalanmayınca, maçı izleyenler kültür merkezini yavaş yavaş terk etmeye başladı. Maçın sonunda maçı izleyenlerin ortak düşüncesi, eksik kadroya rağmen iyi futbol oynayan takımımızın başarılı olduğuydu.

Editör: HABER MERKEZİ