Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Çayeli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ve Rize’de bir ilk olan plaj futbolu turnuvası yapılan final karşılaşması ile sona erdi.

Çayeli Belediyesi Limanköy Aile Plajında 28 Mayıs 8 Haziran tarihleri arasında 8 takımın katıldığı 1990–1995 doğumlu sporcuların katıldığı turnuvanın finali Tandır Ekmek Fırını ile Üniversiteli Gençler arası oynandı. Tandır Ekmek Fırını rakibi Üniversiteli Gençleri 8–5 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Rize Futbol İl Temsilci Yardımcısı Cafer Kuru tarafından tertip edilen turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır Limanköy Aile Plajı İşletmecisi Zafer Koçal’a, Ketenci Petrol Sahibi Emin Ketenci ile Safi Elektronik’in sahibi Muhammet Safi’ye turnuvaya verdikleri katkılarından dolayı birer plaket takdim etti.

Turnuvada üçüncü olan Çağanalar takımının madalyalarını Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak ve Kupasını Çayeli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail oran verdi.

İkinci olan Üniversiteli Gençler takımının madalyalarını Çayeli Gençlik Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz ve kupasını Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu adına Rize Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu tarafından Türk Futboluna ve plaj turnuvasına verdiği katkılarından dolayı Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’a plaket takdim etti.

Şampiyon olan Tandır Ekmek Fırını takımına madalyalarını Çayeli Kaymakamı Mehmet Yıldız verirken Şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Rıza Çakır ile Kaymakam Mehmet Yıldız birlikte verdi.

Hediye töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, “Çayeli belediyesi olarak destek olduğumu ve Rize’de ilki gerçekleşen plaj futbolu turnuvasının beğeni kazandığını görmekteyiz. İleriki yıllarda bu turnuvanın devam ettirmeyi planlıyoruz. Turnuvaya katılan tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

Programın ardından Limanköy Aile Plajı sosyal tesislerinde turnuvanın şampiyonu olan Tandır Ekmek Fırını sahibi Erkan Durmuş tarafından davetlilere yemek ikramı yapıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

  

Editör: HABER MERKEZİ