Çayeli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün organize edeceği turnuva öncesi yapılan yazılı açıklamada turnuvanın kuralları ile ilgili  yapıldı. 1993–1996 arası doğumlu sporcuların katılacağı bir turnuvada takım listesi 10 kişiden oluşacak turnuvada sahada kaleci dahil 7 kişi oynayacak. Maç süresi 20x2 devreden oluşacak karşılaşmalarda oynayacak sporcular sağlık raporu ve veli izni gerekmektedir. Takımlar kurulmasında yöneticiye gerek olmadığı takım kaptanının yapacağı liste ile turnuvaya katılabileceği belirtildi.

Ayrıca maçlarda oynayacak sporcular maç saatleri eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde ayarlanıp  saat 17.00 dan sonra gerçekleşecek. Bunun yanı sıra karşılaşmalar HİF hakemleri tarafından yönetilecek ve sağlık ekibi sahada bulundurulacak. Futbol turnuvası Çayeli İlçe stadyumu yarı sahada oynanacak olup kayıt başlama tarihi 15 Nisan 2010 bitiş tarihi ise 23 Nisan 2010 günü sona erecektir.

Turnuva katılmak isteyenler Çayeli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünden turnuvaya katılım formu, sağlık raporu ve veli izin evraklarını alıp onaylattırdıktan sonra aynı yere nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte teslim edilecektir.Turnuvaya katılım için

Ayrıca turnuva sonunda derece giren takım ve sporculara ödüller verilecek.

Editör: HABER MERKEZİ