Haber-Foto : Rıza Kamil

Çayeli Vakıfbank Lisesi zayıf rakibi Pazar İmam Hatip Lisesini 8–1 gibi farklı bir sonuçla yenerek ikinci maçında da galip gelmesini bildi.

Çayeli Vakıfbank Lisesi ateşli taraftarının da desteğini arkasına alarak maça hızlı başladı. Fakat Pazar İmam Hatip Lisesi bir kontrataktan maçın 9. dakikasında Yusuf ile bulduğu golle 1–0 öne geçti. Bu golden sonra oyuna ağırlığını iyice koyan Çayeli Vakıfbank Lisesi çok ofsayda düşmesi sonucu birçok fırsatı harcadılar. Çayeli Vakıfbank Lisesi 12 ve 27. dakikalarda Kubilay, 17 ve 30. dakikalarda da Hamit ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 4–1 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısına da beklendiği gibi Çayeli Vakıfbank Lisesi hızlı başladı. Bu yarıda da 47'de Mehmet Ali, 50'de Volkan, 62'de Kubilay ve 64'te de Hamit ile bulduğu gollerle adeta gol yağmuru şeklinde geçen maçı 8–1 bitirerek ikinci maçını da galibiyetle kapatarak yola devam dedi.

ÇAYELİ BARBAROS ENDÜSTRİ VE TEKNİK LİSESİ: 1 PAZAR ATATÜRK LİSESİ:3

Çayeli İlçe Stadı’nda günün ikinci maçında Çayeli Barbaros Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Pazar Atatürk Lisesi karşılaştı. İlk yarısında üstün oynayan ve 15. dakikada Ekmel ile bulduğu şık bir golle 1–0 üstünlük ile soyunma odasına giden Çayeli Barbaros TEM Lisesi ne yazık ki ikinci yarıda bulduğu fırsatları tepmesi sonucu kalesinde 46 ve 55'te Emre, 68'de de Semih ile gördüğü gollerle maçı 1–3 ile kaybetti. Bu maçta ilk yarıda maçın henüz başında 5. dakikada da bir penaltı kaçırdı.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ