Rize 1.Amatör ligi’nde mücadele eden Çayelispor ve Madenlispor hafta sonu başlayacak 2010-2011sezonu öncesi son provayı kendi araların oynadıkları hazırlık maçı ile yaptılar.

İlk yarısı başa baş bir mücadele ilen geçen maçta Çayelispor  2.Yarıda bulduğu gollerle maçtan 5-0 lık farklı bir galibiyetle ayrıldı. Maçta yeşil beyazlıların gollerini  Kadir (2) Hayrettin (2) Muhammet  kaydetti.

Maçın ilk yarısının son çeyreğinde Madenli Belediyespor’un genç kalecisi Yaşar’ın kolunun kırılması başta iki takım oyuncuları olmak üzere herkesin moralini bozdu.

Hazırlık maçını izlemek stadyuma gelen Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı maçtan sonra İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz ile birlikte Sosyal Tesislerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baltacı, tesis için bazı bürokratik işlemlerin tamamlanma aşamasına geldiğini ve bu ay sonuna kadar temelinin atılacağı müjdesini verdi.

Maçın devre arasında takımın genç yetenekleri Ahmet YILMAZ ve Mehmet GİRİT takımın bu yıl ki giyeceği formaları tanıttılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: HABER MERKEZİ