Rize 1.Amatör Ligi B grubunda Bal ligi hedefiyle play of mücadelesi veren Çayeli Gençlerbirliği kendisi gibi play of mücadelesi veren Ardeşen ekibi Pirinçlik Spor’u deplasmanda 3-1 gibi net bir skorla geçerek play of yolunda önemli bir engeli daha geçmiş oldu.

Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı’nda oynanan müsabaka çok çekişmeli bir ortamda geçerken, maçta tansiyon maçın başından sonuna doğru giderek artarken bu tip maçlarda sakin kalan takım kazanır gerçeğini bir kez daha görmüş olduk.

Ligde son 3 haftaya girilirken maçta kazanan ekip Çayeli Gençlerbirliği puanını 41 ederken , ev sahibi Pirinçlik Spor 36 puanda kalarak play of şansını matematiksel olarak zora sokmuş oldu.

Grupta gelecek hafta Çayeli Gençlerbirliği lider Veliköyspor ile 11 Şubat Pazar günü 11.00 de Çayeli’nde karşılaşacaktır. Maç sonunda sitemize görüşlerini bildiren Çayeli Gençlerbirliği Yön.Krl. Üyesi Abdul Kerim Sarı ise ‘’ Açıkcası nereden başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle bugün bu atmosferden 3-1 gibi net bir skorla galip çıkan teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yıllardır Rize Amatör futbol camiasının içindeyim ben böyle bir ortam görmedim. Maçın hakem triosunun bile ürküp doğru kararlar veremediği bir maçı kazasız atlatmanın sevincini yaşıyoruz. Bir an kendimi doğuda bir ilde deplasman maçındayız hissine kapılmadım desem yalan demiş olurum. Aksine komşu ilçemiz Ardeşen’de bu tür tavırlarla karşılanmak bizleri üzdü. Nitekim bizim için bu maç geride kaldı artık ligin kalan son 3 maçını da kazasız atlatıp play of un iddialı takımlarından olmak istiyoruz. Taraftarı olmayan bir kulüp olarak Çayeli halkımızdan play of da takımımızın yanında olmalarını istiyorum. Biz bu kulübü ve bu takımı tüm Çayeli halkının takımı olarak görüyoruz. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam etsinler. Maçtan sonra takımımıza galibiyet yemeği veren Çayeli Hanedan Kebap ailesine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

(Bülten Haber)

Editör: HABER MERKEZİ