Bu sezon geride kalan 3 haftada yaşanan puan kayıplarında başrol oynayan Ukraynalı sağ bek Moroziuk’a alternatif arayan Ç.Rizespor’a bonservisi elinde olan Cavanda önerildi.

2018-2019 sezonunun devre arasında Çaykur Rizespor’a transfer edilen Mykola Moroziuk, kısa süre içerisinde ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Geçen sezon da başarılı performansıyla camianın takdirini kazanan Ukraynalı oyuncu, bu sezonki form grafiği ile düşüşe geçti. 32 yaşındaki oyuncunun düşüşü yönetimi harekete geçirdi.

ATMACA’YA ÖNERİLDİ

Moroziuk’a alternatif arayan Karadeniz ekibine menajerler tarafından sürpriz bir isim önerildiği ortaya çıktı. Süper Lig’de daha önce Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terleten sağ bek oyuncu Luis Pedro Cavanda’nın Çaykur Rizespor’a teklif edildiği belirtildi. Transfer komitesinin İtalya’nın Lazio ve Torino gibi takımlarında da forma giyen yıldız oyuncuyu mercek altına aldığı öğrenildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Yeşil-Mavililerin teknik heyetin raporuna göre hareket edeceği ifade edildi. Geçen sezon Belçika’nın Standart Liege takımında forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. Kongo asıllı Belçikalı oyuncu geçen sezon Standard Liege’de 27 maça çıkıp 1 gol, 1 asiste imza attı. Tecrübeli oyuncu 2 kez de Belçika Milli Takımı’nın formasını terletti.

Editör: HABER MERKEZİ