ALİ FAİK TAŞ/İSTANBUL

18 Ekim Pazar akşamı Çanakkale deplasmanında Dardanelspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Ç. Rizespor, Trabzon’dan İstanbul aktarmalı olarak Çanakkale’ye hareket etti. Atatürk Havalimanında İstanbul Temsilcimiz Ali Faik Taş ve rizesporlular.com editörü Erdal Yılmaz tarafından karşılanan Rizespor kafilesi, bir süre dinlendikten sonra Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla Çanakkale’ye hareket etti.

Havaalanında sitemize bir açıklama yapan Çaykur Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik,  “Kendi sahamız ve sercimiz önünde oynadığımız maçlarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Biz dışarıda daha iyi oyuna hükmedebiliyoruz.  Bu özelliğimizi Adanaspor ve Giresunspor maçlarında taraftarlarımıza gösterdiğimizi düşünüyorum. Gaziantep Büyükşehir maçını çok kötü bir kaza olarak görüyoruz. Onun dışında takımımın her maçında iyi olduğunu herkes gördü zaten.  Çanakkale’de oynayacağımız Dardanelspor maçından zaferle ayrılacağımıza teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimin inancı tamdır.” şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor Antrenörü Hasan Vezir’de sitemiz ve Rizesporlular.com sitesine hitaben yaptığı açıklamada “İstanbul’a her gelişimizde bizleri karşılamanız bizi son derece mutlu etmektedir. Sizlere ve takımımızla ile ilgili her gelişmeyi taraftarlarımıza aktaran sitelerinize teşekkür ediyor, yayın hayatında başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Futbolculardan Özgürcan Özcan’da yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımızın her maçta bana özel ilgi göstermesi, alkışlaması beni son derece mutlu etmektedir. Malatyaspor ile oynadığımız Kupa maçında Rizespor forması altında ilk gölümü attım. Şimdiki hedefim birbirinden zorlu lig maçlarına çıkan takımımıza katkı sağlamak ve atacağım gollerle takımımızı galibiyete taşımak istiyorum. Pazar günü oynayacağımız Dardanelspor maçında atacağım golle şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum.” dedi.

BankAsya liginde en çok gol atan oyuncular arasında altı (6) golle zirvede bulunan Nascımento Rıbeıro’da yaptığı açıklamada, “Dardanel maçında atacağım gol veya gollerle takımımı zirveye taşımak ve kendi adıma da gol krallığında iddiamı sürdürmek istiyorum.” dedi.   

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ