Çaykur Rizespor’ da Mehmet Can ve Osman sevinci yaşanıyor. Kuzey gurubunda mücadele eden A2 takımında gösterdikleri performans ve attıkları gollerle dikkatleri üzerlerine çeken ve bununla da Antalya kampına getirilen genç oyuncular iyi bir performans ortaya koyuyorlar. Yeşil-mavili takımın alt yapısından yetişen Mehmet Can ile Çayeli Madenlispor’dan sezon başında A2 takımına transfer olan Osman, gençlerin yüz akı oldular. Antalya kampının en çalışkan futbolcularından olan bu iki genç oyuncu ile Teknik Direktör Mehmet Şansal’ da yakından ilgileniyor.

Yönetim Harekete Geçti
Yeşil-Mavili takımın alt yapısından uzun yıllardan sonra iki yetenekli forvet oyuncunun çıkması yönetimi de harekete geçirdi. Rizespor’un gelecekteki yıldızları arasında gösterilen ve süper lig den de bazı takımların yakından ilgilendikleri Mehmet Can ve Osman ile Antalya kampı dönüşü profesyonel sözleşme yapılacağı bildirildi. Teknik Patron Mehmet Şansal, Mehmet ve Osman’ın çok yetenekli oyuncular olduğunu belirterek, “19 yaşında olan bu iki oyuncu hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda Antalya kampına getirdik. Bununla da çok isabetli bir karar verdik” dedi.

Gençlerle İlgileniyoruz
Mehmet ve Osman’ın farklı özellikleriyle çok yetenekli futbolcular olduklarına da dikkat çeken Mehmet Şansal, “Böylesine genç ve yetenekli futbolcularla özel olarak ilgilenmek gerek. Bende teknik ekibimle birlikte bunu yapıyorum. Bu iki oyuncu Rizespor’un ve Türk futbolunun gelecekteki iki önemli ismi olabilir. Yönetime ikisiyle de profesyonel sözleşme imzalanması için rapor verdim. Antalya kampını tamamlayıp Rize’ye döndüğümüzde gereken yapılacak. Mehmet ve Osman daha yolun çok başındalar, Şımarmadan çok çalışacaklar ve kendilerini geliştirecekler. Bizde onlara katkı sağlayacağız” dedi.
GÜNEBAKIŞ
Editör: HABER MERKEZİ