Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Bursaspor Kulübü Kongre Üyesi Lemi Keskin'in hafta sonundaki Beşiktaş maçında ''şike yapılacağı'' iddiasıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurmasına ilişkin olarak, ''Ne Beşiktaş ne de Çaykur Rizespor'un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür'' dedi.

Çakır, Bursaspor Kongre Üyesi Keskin'in ortaya attığı iddianın ispatlanması gerektiğini belirterek, ''Büyük takımlar içerisinde en fazla şansımız Beşiktaş'a tutuyor. Beşiktaş ile bu sezon ligin ilk yarısında yaptığımız maçta deplasmanda berabere kaldık, kupada ise bir maçı kazanarak Beşiktaş'ı elemeyi başardık. Bunlar da şike miydi?'' dedi.

Bu tür iddiaların çok ciddi olduğunu kaydeden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Böyle iddialar ortaya atılırken birkaç kez düşünülmelidir. Ne Beşiktaş'ın ne de Çaykur Rizespor'un bu tür oluşumlar içinde olması mümkündür. Bu iddiaları ortaya atanları ispata davet ediyorum.

Bu, çok çirkin bir davranış. Bunu şiddetle kınıyorum. Biz maçlarımızda alın terimizle mücadele veriyoruz. Hafta sonu Beşiktaş ile yapacağımız maçta da yine alın terimizle oynayıp, maçı alacağımıza inanıyorum. Kimsenin, bizi zan altında bırakmaya hakkı yok.''

Editör: HABER MERKEZİ