Bank Asya birinci ligde ilk yarıdaki son maçını Cumartesi günü İzmir’de Karşıyaka ile oynayacak Çaykur Rizespor’da olağanüstü durum ilan edildi.

İlk yarıdaki kalan son maçı da kazanıp devreyi 32 puanla tamamlamak isteyen yeşil-mavililerde her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Yeşil-Mavili takım dün saat 13’00de yapması gereken idmanı akşam 18.00’e alınırken Başkan Kadir Çakır da bu çalışmada hazır bulundu. Çakır, dün akşam ani olarak Rize’ye gelirken Teknik Direktör Metin Diyadin ile hemen bir toplantı yaptı. Takımla yapılan toplantıda oyuncuların alacaklarını sormaları üzerine, Başkan Kadir Çakır, “Rizespor’da bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin alacağı kalmaz. Rizesporf A.Ş kuruldu” dedi ve sözlerini şöyle bitirdi:

Sadece Maçı Düşünün’
Bunun resmi prosedürü tamamlandı. Devir sözleşmesi de imzalandı. Dolayısıyla bu da zaman aldı. Biz sportif A.Ş’yi Rizespor’un geleceği için kurduk. Dolayısıyla futbolculara olan her türlü ödemeler anında yapılacaktır. Ben sizden Karşıyaka maçından başka bir şey düşünmenizi istemiyorum. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız. Kafanız rahat olsun. Hiç bir şeyi sorun etmeyin. Gereken neyse o yapılacaktır” dedi.

Başkan Kadir Çakır toplantı sonunda futbolculardan Karşıyaka’yı yenmeleri için galibiyet sözü aldı. Başkan Kadir Çakır’la konuşan futbolcular, rahatlamış olarak toplantıdan ayrıldılar ve kafalarında soru işareti kalmadığını söylediler. Başkan Çakır motive ettiği futbolcularını yalnız bırakmayacağını da belirtti. Çakır yarın, İzmir’e giderek takımla birlikte olacağını da dile getirdi. (Günebakış)

Editör: HABER MERKEZİ