Karşılaşma sonrası Çaykur Rizesporlu taraftarlar, hakemi protesto ederken, yönetimi de istifaya çağırdı. Maç sonrası bazı Çaykur Rizesporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. Hakemlere tepki göstermek için hakem odasına girmek isteyen bir taraftar, polis tarafından uzaklaştırıldı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, 'Maça gayet güzel başladık. İlk dakikalarda gol bile attık. O kadar iyi oynadık ki elimize geçen pozisyonları değerlendirseydik ilk yarıyı farklı bir galibiyetle kapatabilirdik. Şanssızlık, çok gereksiz bir penaltı yedik. Ondan sonra her şey tersine döndü. İyi ve kötü futbolcular vardır. İyi ve kötü hocalar vardır. İyi ve kötü hakemler de vardır. Bu konuda başka bir şey demiyorum' dedi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giral Bulak ise, 'Bugün iki takımın da puan olarak sıkıntısı vardı. Biz genelde iyi ve tempolu oynayan bir ekibiz. Biz ilk golle bir şok yaşadık, ama tempomuzu artırarak Rize'ye her geçen dakika biraz daha üstünlük sağlayacağımızı biliyorduk. Beraberliği yakalamamız, ikinci yarı istediğimiz futbolu ortaya koymamızı sağladı' diye konuştu.

Vestel Manisasporlu futbolculardan Şener ise, 'İlk yarı Çaykur Rizespor iyi kapandı. Eğer ikinci yarıya 1-0 mağlup girseydik bizim için iyi olmayacaktı. Son dakikada attığımız penaltı golü bizim için önemli bir avantaj oldu. Çünkü Rizespor ikinci yarı kendi evinde oynamanın üstünlüğü ile daha baskılı oynayacaktı' ifadelerini kullandı.

Vestel Manisasporlu futbolculardan Selçuk da, iyi futbol oynadıklarını belirterek, 'Rize çok zor bir deplasman bizim için. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız futbol iyiydi, ama bunu sonuca yansıtamıyorduk. Bu maçta iyi futbolumuzu sonuca da yansıttık' dedi.

haberler

Editör: HABER MERKEZİ