Dün oynanan maçta Trabzonspor, Ankaraspor'u 2-0 yenerken sahanın tek hakimiydi. Belli ki Trabzonspor, ikinci yarıya çok iyi hazırlanmış. Bunun en güzel örneğini geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında göstermişlerdi. Fizik, kondisyon olarak Fenerbahçe'den daha iyi bir görüntü çizmişti. Ankaraspor önünde de çok iyi oynadılar. Disiplinden asla taviz vermeyen Ersun hoca yönetimindeki Trabzonspor, bu gidişatını sürdürdüğü takdirde zirve yarışında her zaman en önde olacaktır. Özellikle forvet oyuncuları geçtiğimiz haftadan ders almış olacaklar ki, Gökhan ve Umut attıkları gollerle bunu ispatladılar. Tabi Gustavo Colman'ın da bu maçta gerçek kalitesini öne çıkarması galibiyette büyük rol oynadı. Arjantinli oyuncu dün adeta futbol resitali verdi.

ALANZİNHO ŞOV YAPAR
Brezilyalı oyuncu dün maçın son bölümlerinde oyuna dahil olurken, açıkçası çok merak ediyordum. Ayağına top geldiği zaman hızlı hareket eden, çabuk karar verebilen, teknik kapasitesi olağanüstü bir oyuncu olduğunu gösterdi. Belli ki kumaşı iyi. Zaten Trabzonspor boş bir oyuncuya kalkıpta devre arasında 4 milyon euro vermez. Düşünüyorum da şimdi Alanzinho ve Yattara özellikle Avni Aker Stadı'nda seyircileri adeta mest edecekler. Şampiyonluğa oynayan bir takımın kulübesi kesinlikle zengin olmalı. Bu transfere en çok sevinen isimlerden biri de hiç kuşkusuz Ersun hocadır. Çünkü elinde oyunu çevirebilme yeteniğine sahip bir oyuncuya daha kavuştu. Göreceksiniz bu oyuncu Trabzonspor'a bir çok maç kazandıracaktır.



BU GOLE ŞAPKA ÇIKARILIR
Fenerbahçe maçında taraftarlarının büyük tepkisini çeken Gökhan Ünal, dün attığı klas bir golle kalitesini ortaya koymuş oldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta da buna benzer bir pozisyonda aynı vuruşu yapmış ama istediği sonucu alamamıştı. Ama bu kez sonuca gitmesini bildi.

ANKARASPOR'UN GÜCÜ YETMEDİ
Aykut Kocaman yönetimindeki Ankaraspor, sezon başından bu yana istikrarlı görüntüsünü dünde sahaya yansıttı. Ancak karşısındaki Trabzonspor takımı kendisinden daha iyi olunca Başkent ekibi kaderine razı oldu. Ankaraspor bu maçtan sonra zirve inadını devam ettirdiği takdirde ligin de kalitesi o derece artacaktır.

HAVA BOZULMAZSA ŞAMPİYON OLUR
Trabzonspor, ligin ikinci yarısına çok iyi başladı. Zorlu Fenerbahçe deplasmanından alınmış 1 puan var. Ankaraspor'dan da 3 puan. Gelecek hafta evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak. Trabzonspor bu maçtan kayıpsız çıkarsa İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak. Beşiktaş'ın da bu futbolu göz önüne alınırsa Trabzonspor, siyah-beyazlı takımı fizik gücünü de iyi kullandığı taktirde sonuca çok rahat gidecektir. Ha keza sahasında Galatasaray, Fenerbahçe gibi ezeli rakiplerini konuk edeceğini düşünürsek bu Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir.Trabzonspor, bu istikrarlı görüntüsünü devam ettirirse arzulanan şampiyonluğa ulaşacaktır. (Ensonhaber)

Editör: HABER MERKEZİ