MUSTAFA BAYRAK

Ç.Rizespor taraftarları 3 maçta tek puan bile alamayan her geçen hafta daha kötüye giden Rizespor un yarıştan kopması taraftarları endişelendirirken camia Kaya nin takımı bırakıp gitmesini istedi.

Orduspor karşısında da tutunamayan Ç.Rizespor üst sıralardaki takımlarla arasında ki puan farkını her geçen gün açarken taraftarlar şampiyonluktan uzaklaşan Rizespor da teknik direktör Suat Kaya nin bu takımı hiçbir yere taşıyamayacağını belirtirlerken teknik direktör Suat Kaya nin bir an önce takımın başından ayrılmasını yönetimin Kaya nin işine son vermesini istediler.

KAYA NİN HESABI TUTMADI

Lige başlarken 5 haftada liderliği yakalayacağını söyleyen  Ç.Rizespor teknik direktörü Suat Kaya birinci hafta sonunda Kürşat in gönderilmesini istedikten sonra Güngören faturasını Kürşat a keserken,  ligin ikinci haftasında kendi evinde Manisaspor a 2–0 lik net bir skorla yenilmesinin ardından bu kez faturayı Erman, Volkan, Özden ve Mustafa Çiçek e kesmesinin ardından  Erman a yeniden görev vermişti.

SIRA KİMDE

2 Maç ta 5 kişiyi kadro dışı bırakan Teknik Direktör Suat Kaya Ordu maçının faturasını kime keseceği merak edilirken, 3 maçta tek puan bile alamayan Teknik Direktör Suat Kaya nin artık sınırı aştığını söyleyen  Taraftarlar Rizespor un zirveden koptuğunu söyleyerek” Artık Suat Kaya takımı kendisi terk etmeli,  2 maçta 5 kişiye fatura kesti şimdi artık sıra kimde 5–6 maç sonra takımda kimse kalmaz” dediler.

RİZE YARIŞTAN KOPTU

3 Haftada tek puan bile alamayan yeşil mavililer de moraller tamamen düşerken yönetiminde teknik direktör konusunda rahatsız olduğu ancak hiç kimsenin seslenişte bulunamadığı bildirilirken Başkan Halim Mete ise hafta içinde durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Başkan Halim Mete nin  Şadan Kalkavan in takımın başına getirdiği Suat Kaya için  rahatsız olduğu bildirildi.

ORDU MAÇINA TEK YÖNETİCİ GİTTİ

Ç.Rizespor un Orduspor la yaptığı karşılaşmaya yönetim kurulundan asıl listeden Rize Ticaret ve Sanayi odası başkanı Ömer Ofluoğlu ile Gökhan Kıran in istifası ile Yedek listeden yönetime giren başkan Halim Mete nin kardeşi Bekir Mete maça gitti.  Bazı yöneticilerin teknik direktör Suat Kaya ve takımdan gönderilmek istenen bazı futbolcuların kadroya alınması üzerine protesto amaçlı maça gitmedikleri bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ