Ç.Rizespor'un dün G.Birliği ile oynadığı maçtan sonra LİG TV'den Ömer Güvenç'e konuşan Samet Aybaba '30.dakikada bana pet şişe attılar. Ağza alınmayacak küfürler ettiler. Daha ikinci maçta böyle olursa benden fayda gelmez. Herkese küfür ettiler. Ben bu şartlar altında Rize'ye dönmeye düşünmüyorum. Bir faydam olmaz. Bunun arkasında sanırım birileri var' dedi.

Ç.Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu 'Maalesef dün futbolcularımz teknik heyetimize, yöneticilerimize tepki yağdı. Bunu kimse hak etmedi. Şahsım adına ve Rizespor adına bunları kınıyorum. Taraftarımız bizim canımız. Ama kimsenin kimseye hakaret etme lüksü yok. Herkes Ç.Rize için çalışıyor. Camiamız tarafından küfür asla kabul edilemez. Bana Samet Aybaba konusunda birşey ulaşmadı. Böyle bir dedikodu var. Ama resmi birşey yok' açıklamasını yaptı.

Ç.Rizespor Başkanı Kadir Çakır da Macaristan'dan bağlandığı yayınında Samet Aybaba'nın istifa dedikodusu hakkında 'Bu sadece dedikodudan ibarettir. Dün iki uçağıyla Samet Hoca ile beraber döndük. Taraftarların yaptıklarından tepki olduğunu ama istifa konusunda bana birşey söylemedi.' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ