Mustafa BAYRAK

Ç.Rizespor un başarılı orta saha oyuncusu Erman Ergin ligin ikinci yarısının daha zor ve çekişmeli geçeceğini söyleyerek” Ligin ilk yarısında bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Hele kendi evimizde verdiğimiz puanlar bizi üzdü. Altay, Kasımpaşa ve Malatya maçlarında toplam 7 puan verdik. Kartalspor ve Karşıyaka maçlarında ise maçın hakemleri tarafından puanlarımız gasp edildi. Karşıyaka maçında attığım nizamı gol maalesef geçersiz sayıldı. Yaşadığımız şanssızlıklar ve hakem hataları yüzünden kaybettiğimiz puanlar hanemizde olsa idi bugün 42 puanımız vardı” dedi.

GÜCÜMÜZÜ İKİNCİ YARI GÖSTERECEĞİZ
Ligin ikinci yarısında daha dikkatli davranacaklarını söyleyen Erman Ergin ” Artık geriye dönüşü olmayan ve telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Güngören deplasmanı ile başlayacağımız ligin ikinci yarısında kendi evimizde 9 maç oynayacağız. Kesinlikle kendi evimizde puan kaybetmek istemiyoruz. Rizespor olarak kalitemizi ve tüm gücümüzü sahaya yansıtarak, mutlaka süper lige yükseleceğiz. Ligin ikinci yarısı ile birlikte taraftarlarımızın da bizimle birlikte coşacaklarına inanıyorum. Formanın kolay olmadığını biliyorum. Ancak formamı kimseye kaptırmaya niyetim yok” dedi.

HERKESLE ÇALIŞIRIZ
Teknik direktör Metin Diyadin in gitmesine üzüldüğünü söyleyen Erman ”Hocamızdan çok şey öğrendik. Her teknik adam mutlaka takıma katkı sağlar. Metin Hocamız da bizlere çok şey öğretti. Bizim işimiz futbol oynamak. Bizim işimiz kim gelirse gelsin o teknik adamın kurallarına göre sahaya çıkmaktır. Ama bizim tek hedefimiz var ve bu hedefi sezon sonunda yakalamak istiyoruz. Arada 5 puan fark var bizim için hiç önemli değil rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ