Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete yaptığı açıklamada; İlk devreyi istediğimiz puan ve yerde bitirdik. Son iki puanı da kaybetmeseydik. Bugün lider konumda olurduk. Bu geldiğimiz yer Bank Asya da kaldığımız sürece en iyi yerde olduğumuzu görüyoruz. Bunu kaybetmemek zorundayız işimizi şansa bırakmamak için dört tane kaliteli oyuncuyu takıma kazandırdık. Takımda başarılı bir şekilde bizimle olan Ayman bugün itibari ile sözleşmesi feshedildi. Kendisinin ailevi problemleri yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Yeni gelen dört arkadaşımız kulüplerinde başarı ile mücadele veren futbolculardı. Kendileri bizlere faydalı olacağına inandığımız için bu transferleri gerçekleştirdi” dedi.

YABANCILAR OLMADI

—Mete “ Libyalı bir futbolcu için çok mücadele verdik. Norveçli betley'in peşinde de çok mücadele ettik. Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyemiz Koray Deniz üç gün Norveç’teydi. Ama maalesef transferi bir türlü gerçekleştiremedik. Henüz kendisinden vazgeçmiş değiliz çabamız sürüyor. Transfer yapmak için oyuncu almıyoruz. Bize yararlı olacak oyuncuları seçip o yönde transferlerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde bir santrafor oyuncu almak için çalışmalarımız devam ediyor. Umudum odur ki bize faydalı olacak olan bir forvet oyuncu daha alıp transferi noktalayacağız” dedi.

CEZALI OYUNCULARDAN ÇEKTİK

-Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete “İkinci yarının büyük bir kısmı kış mevsimi içerisinde oynanacak. Bundan dolayı sakatlıklar ve hastalıklar olacak. Hatta cezalı oyunculardan ilk yarı çok çektik. Bunun için her mevkide oynayacak alternatif isimlere ihtiyaç var. Bunu da bu kamp döneminde görerek gerekli yerlere transferlerimizi yaptık. Futbolcularımız son derece özverili çalışıyorlar. İlk devrede şampiyonluk sözünü hiç kullanmadık. Şu an kamuoyu şampiyon adayları arasında bizi gösteriyor. Bunun için bu bilinçle futbolcularımız hazırlanıyorlar. Hocamız teknik kadromuz birlik bütünlük içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Yönetim olarak hiç bir eksikliğimiz olmadığını söyleyebilirim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ