Süper ligde en son 1980 -81 sezonunda Kadıköy’de Fenerbahçe takımını 3-2 mağlup eden yeşil-mavili takım 35 yıldan buyana deplasmanda rakibini mağlup edemiyor. Fenerbahçe Üstün!
 
İki Takım bundan önce Süper ligde 31 kez karşı karşıya gelmişti. Bu maçların 17'sini Fenerbahçe kazanırken Rizespor’un altı galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan sekiz maçta ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı bulunan Kweuke’den sevindirici haber geldi. Golcü oyuncunun sakatlığı geçtiği öğrenilirken, kafilede tek eksik sarı kart cezalısı konumunda bulunan Makiadi olduğu belirtildi.

     KARAMAN: “TELAFİ EDECEĞİZ”

Karaman, Gençlerbirliği karşısında kaybettikleri üç puanın telafisinin büyük kulüpler karşısında alacakları galibiyete bağlı olduğunu belirterek, “Kaybetmememiz gereken bir iç saha maçını kaybettik. Karşımızda da şampiyonluğa oynayan çok iyi bir takım var. Bizim Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz üç puanın telafisi ancak büyük kulüpler ile oynayacağımız maçlarda büyük bir sürpriz yaparak alacağımız üç puan ile sağlanır. Başka bir düzeltme olması mümkün değil çünkü Anadolu kulüpleri ile zaten rekabet halindeyiz. Bir takım şartlara göre skorlar belirleniyor. Dolayısı ile zor bir maç olacak' açıklamasında bulundu.

             KORKAK OYNAMAYACAĞIZ

-Fenerbahçe karşısında korkak futbol oynamayacaklarını belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman “ Rakibimizin gücünü ve taraftar kitlesini biliyoruz, Fenerbahçe karşısında ofansif bir futbol sergileyeceğiz, hafta boyu rakibimizi iyi analiz ettik, zaaflarından yararlanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ