Ç.Rizespor'u PTT 1.Ligden Süper Lige çıkaran ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü görevinden olaylı bir şekilde ayrılan Önder Özen’in yerine Beşiktaş'a imza atıyor. Mustafa Denizli ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek ön görüşmeyi yaptıkları belirtildi.

Mustafa Denizli’nin para konusunda ise ”Ben Beşiktaşlıyım. Benim para konuşmam olmaz. Siz neyi takdir ederseniz ben ona razıyım... Hiç para teklif etmeseniz de bu göreve beni layık gördüğünüz için yine birlikte çalışırız “ diyerek onayladığı öğrenildi. Olayı kamuoyundan sır gibi saklayan yönetimin en geç pazartesi günü Mustafa Denizli’yi açıklaması bekleniyor.

FUTBOLDAN TAM YETKİLİ OLACAK

Mustafa Denizli, Beşiktaş’a tam yetkiyle gelecek. Takıma hem ağabeylik yapacak hem de Beşiktaş’ta Bilic’e rakip takımlar hakkında bilgi verecek. Uzun bir çalışma dönemi planlanan görüşmede, Mustafa Denizli’nin, futboldan tek sorumlu olmasına kar verildi. Bilic'in de itiraz edemeyeceği bir isim olduğu belirtilirken, bu görüşmeden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de haberdar olduğu iddia edildi. Bu görüşmelerden sonra yarın Denizli ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Ahmet Nur Çebi ile birlikte bir görüşme daha yapacakları detayları konuşacakları öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ