Beşiktaş'ta, sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacakları kesinlik kazanmayan İbrahim Toraman ve Koray Avcı, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Yoğun bir tedavi programının ardından iki futbolcu da takımdaki yerlerini alırken, sarı kart cezalıları Tello ve Cisse ile sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, İbrahim Kaş ve Diatta kadroda yer almadı.

RICARDINHO YEDEK

Olympique Marsilya ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında sahaya ilk 11'de çıkan Ricardinho, Çaykur Rizespor karşısında yedek soyundu.

Yine bu karşılaşmada ilk 11'de oynayan Cisse ve Tello da kart cezaları nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasında yer alamadı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu 3 futbolcunun yerine Nobre, Mehmet Sedef ve Koray Avcı'ya ilk 11'de şans tanıdı.

MEHMET SEDEF LİGDE İLK KEZ

Bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-0'lık FC Liverpool ve Fortis Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçlarında forma şansı bulabilen Mehmet Sedef, Turkcell Süper Lig'de bu sezon ilk kez Çaykur Rizespor karşısında forma giydi.
Genç futbolcu bu sezon yapılan 13 lig maçında da forma şansı bulamamıştı.

NOBRE, LİGDE 4 HAFTA SONRA 11'DE

Siyah-beyazlıların golcü futbolcusu Mert Nobre de 4 maç sonra ligde ilk 11'de sahaya çıktı.
En son Trabzonspor ile deplasmanda yapılan lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan Nobre, 4 maç sonra Çaykur Rizespor karşısında da ilk 11'de forma giyme şansı buldu.

BATUHAN VE KORAY ŞANLI KADRODA

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sakat futbolcuların çokluğunda genç futbolcular Batuhan ile Koray Şanlı'yı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti.

Bu 2 futbolcunun yanısıra yedek kulübesinde Ricardinho, Hakan, Burak, Higuain ve İbrahim Akın yer aldı.

PAF LİGİ'NDE BEŞİKTAŞ GALİP

PAF Ligi'ndeki maçta Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 6-3 yendi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki maçta Beşiktaş'ın gollerini, 14 ve 34. dakikalarda Gökhan, 30., 60. ve 85. dakikalarda Ali, 46. dakikada da Abdullah attı. Çaykur Rizespor'un gollerini ise 45. dakikada penaltıdan Oktay, 65. ve 70. dakikalarda da Onur kaydetti.

TRİBÜNLER DOLMADI

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı.

Özellikle eski ve yeni açık tribünlerde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin sporsever izledi.
Çaykur Rizesporlu futbolcular sahaya “Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz” yazılı pankartla çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar da Çaykur Rizesporlu futbolcuları açtıkları pankart nedeniyle alkışladı.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam lehine tezahüratta bulundu.
Öte yandan siyah-beyazlıların Brezilyalı golcüsü Bobo, seremoniye kucağında kızıyla çıktı.

hurriyet.com
Editör: HABER MERKEZİ