Kulüpler Birliği Vakfı, sezon sonu değerlendirmesi ve çeşitli gündem maddelerini görüşmek üzere bir araya geldi.

BERNA GÖZBAŞI TOPLANTIYI TERK ETTİ
Konunun küme düşmenin kaldırılmasına geldiği toplantıda Göztepe ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, "Küme düştüğünüz için bunu savunuyorsunuz." dedi. Gözbaşı ise; "Biz daha önce de küme düşmenin kaldırılmasını savunduk. Bulunduğumuz konumla düşüncemizin bir ilgisi yok." diyerek salonu terk etti. Gözbaşı'nı Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç, ikna etti. İkili bir süre görüştükten sonra tekrar içeri girdi.

"KAPRİS HAKKIMI KULLANDIM"
Toplantı sonrası bir muhabirin salonu neden terk ettiğini sorması üzerine Gözbaşı, "Tek kadın başkan olarak kapris hakkımı kullandım (gülüyor)." diyerek cevap verdi.

MAÇIN HAKEMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ
Bilindiği üzere Gözbaşı, sosyal medya hesabından maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı sert bir dille eleştirmişti.

KÜME DÜŞME KALDIRILSIN
Öte yandan Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de yer alan takımların yanı sıra lige yeni yükselen Hatayspor ve Erzurumspor takımlarının da katıldığı toplantı sonrasında alınan kararları açıkladı.

Küme düşen takımlar, Kayserispor, Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor'un talebini dikkate alan kulüplerin ortak paydada buluştuğunu ifade eden Sepil şu ifadeleri kullandı: "Ligi son 3 sırada bitiren Kayserispor, Yeni Malatyaspor ve Ankaragücü, ligden düşmenin kaldırılmasını talep etti. Toplantıda, kulüplerin tamamı bu konuda ortak görüşte birleşti. Pandemi sürecinde 7 kulüp, küme düşme olmasın diye başvuru yapmıştı. Şimdi yine bu kulüpler, özellikle düşen 3 takım, tekrar konuyu gündeme getirdiler. Kulüplerin tamamı, müracaat eden kulüplerle aynı görüşte. TFF'ye bu konuda tavsiye kararında bulunacağız."

Editör: HABER MERKEZİ