Yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşadıklarını kaydeden kaydeden Çaykur Rizespor takım kaptanı Altan Aksoy, 'İlk haftalarda bocalayacağımızı bekliyorduk, öyle de oldu. Ama bu sorunları atlattık, artık öyle basit şekilde maç kaybetmek yok' dedi. Futbolu ve kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan Çaykur Rizespor takım kaptanı Altan Aksoy, bu sezon takımın küme düşme gibi bir endişesinin kesinlikle olmayacağını söyledi.

Takım sezon başı yeni bir yapılanmaya girdiğini hatırlatan tecrübeli oyuncu, 'Uzun süre bu takımda oynayıp takımın iskeletini oluşturan arkadaşlar ayrıldılar. Mesela defans tamamen değişti. Bu bir riskti. Ben ligde en azından ilk haftalarda sıkıntı yaşayacağımızı zaten düşünüyordum. Ama bundan sonra mücadele gücümüzü daha üst seviyelere çekmemiz gerekiyor, öyle de olacak' diye konuştu.

Bundan sonraki hedefleri konusunda, 'Benim için önemli olan futbol oynamak, oynadığım kulübe de tam anlamıyla hizmet etmek' diyen Altan Aksoy, 'Futbolu bırakmayı düşündüğün bir yaş?' sorusuna ise, 'Şu an için öyle bir sınır koymadım kendime, fiziksel olarak kendimi iyi hissettiğim sürece oynamayı düşünüyorum. Büyük bir sakatlık geçirmezsem gittiği yere kadar gidecek' diye açıklama yaptı.

Kadrolarının yeterli olduğunu kaydeden Altan, 'Bu kadronun geçen sezonlardaki gibi küme düşme hattında yer alacağı beklentisinde olanlar yanılacaktır. Çaykur Rizespor, en kötü ihtimalle ilk 10 takım içerisinde yer alır, buna söz veriyoruz' dedi. Altan, en beğendiği oyuncular konusunda, 'Romario benim idolümdü, orta sahada da Zinadine Zidane. Sergen Yalçın da özel bir oyuncu' diye görüş belirtti.

karadeniz gazetesi

Editör: HABER MERKEZİ