Rize basını ile Çaykur Rizespor teknik heyeti halı sahada karşı karşıya geldi. Güneysu halı sahada Rizespor teknik heyeti ile karşı karşıya gelen basın mensupları, ilk yarısı 6-6 berabere biten karşılaşmadan 14-9 mağlup ayrıldı.

Oynanan karşılaşmaya Ç.Rizespor teknik heyeti, Teknik Direktör Mehmet Şansal, Sportif Direktör Oğuz Aydın, Kondisyoner Mehmet Ali Karaca, eski Rizespor kalecisi Besim ve yardımcı hocalar ile çıktı. Basın kadrosunda Anadolu Ajansı'ndan Hızır Hacı Salihoğlu, Muhittin Sandıkçı, Cihan Haber Ajansı'ndan Hızır İlyas Yıldırım, Kaçkar TV'den Ünal Deccaloğlu, Aytekin Kalender ve İsmail Yapıcı, İlk Haber'den Mustafa Bayrak yer aldı. Oldukça zevkli geçen mücadelenin ilk yarısı 6-6 berabere bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak ve daha teknik oynayan Rizespor teknik heyeti üst üste bulduğu gollerle neticeye gitti. İkinci yarıda 3 gol daha bulan basın mensuplarının gollerini Mustafa 3, Hızır 2, Aytekin 2 ve İsmail 2 kaydetti. Karşılaşma teknik heyetin 14-9 galibiyeti ile sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ