Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Belediyesi'ne verdiği önem çerçevesinde Cuma günü Trabzon'a geliyor. Adaylığını açıkladığı şehirlerden ikincisine ziyaret düzenleyen Erdoğan, Zağnos Dönüşüm Projesi birinci etabı ile Ahi Evren Kalp Damar Hastanesi'nin açılışlarını yapacak.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan Zağnos Dönüşüm Projesi'nin birinci etabı Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

AK Parti'nin Türkiye genelindeki belediye başkan adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan, adayını açıkladığı şehirlerden daha önce sadece İzmir' e gitmişti.

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon'a adayını açıkladıktan hemen sonra ziyarette bulunması Trabzon'a verdiği önemin göstergesi olarak yorumlandı. Başbakan Erdoğan'ın Trabzon programında açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayacağı kaydedildi.

Başbakan Erdoğan'ın Zağnos'tan sonra Tabakhane ve Çömlekçi Dönüşüm Projeleri konusunda da mesaj vermesi bekleniyor.
Başbakan'ın Cuma günü saat 11.15'te Trabzon Havalimanı'na geleceği, Cuma Namazı'nı Gülbaharhatun Camii'nde kılacağı, ardından da Zağnos Vadisi'ni hizmete açacağı ve burada Trabzon halkına da hitap edeceği kaydedildi.

Başbakan Erdoğan'ın Zağnos'taki açılışla birlikte Çamlık Ahi Evren Kalp Damar Hastanesi'nin ve yapımı bitirilen 3 okulun açılışlarını yapacağı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın Trabzon programında daha sonra 15:30'da Valilik'te bir toplantıya katılacağı, ardından 16:30'da Zorlu Grand Hotel'de teşkilat mensuplarıyla toplantı yapacağı ve bu toplantının basına açık bölümünde açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarının kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Başbakan Erdoğan'ın teşkilat mensuplarıyla yapacağı toplantının ardından Rize'ye gideceği ve geceyi burada geçireceği açıklandı.
 

Başbakan Erdoğan Rize’de bulunduğu süre içerisinde Rize Üniversitesi Tip Fakültesi binasının açılışını yapacak. Yine Güneysu’ da yapılan afet evlerinin kordale dağıtımına katılacak Erdoğan, Güneysu ilçesinde yapılan kapalı spor salonunun açılışı da yapacak. Pazar günü oynanacak Rizespor-Manisaspor maçını izleyecek olan Erdoğan, yapımı devam eden Rize Atatürk stadında da incelemelerde bulunacak.

Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan Rize Üniversitesi Tıp fakültesi binasının açılışı esnasında Rize’de açıklanmayan AKP’ li adaylarıda açıklaması bekleniyor

 
Editör: HABER MERKEZİ