Bank Asya 1. Liginde yeni stadındaki ilk maçında Çaykur Rizespor, Boluspor'u 2–1 yendi.

Ç.Rizespor, rakibi Boluspor'u Riberio'nun iki golüyle 2–1 lik skorla geçerek, 4 puanla 5. sıraya yükseldi.

Bank Asya 1. Lig'in 1. haftasında deplasmanda Haceltepespor ile berabere kalan Ç.Rizespor, 2. haftada sahasında fırtına gibi başladı. Karadeniz ekibi, 38 ve 45'te Ribeiro'nun gollerine Arnavut Lika'nın 58'deki cevabı yetmedi.

ORDUSPOR-ALTAY: 0-2
Bank Asya 1. Lig'de Altay, Karadeniz deplasmanda Orduspor'u 2-0 yendi. Siyah-beyazlıları Tiago'nun 47 ve 60'ta attığı goller uçurdu.

KARTAL-G.ANTEP BŞB: 1-0
Dün kadrosundaki 16 oyuncunun 9'u PAF takviyeli olan Kartalspor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 77'de Fatih'in golüyle devirdi.

KARŞIYAKA-SAMSUN: 2-0
İzmir'de seyircisiz oynanan maçta Karşıyaka güldü. Kaf Kaf güçlü rakibi Samsun'u 38. dakikada Kıvanç ve +94'te Erçağ'ın golleriyle mağlup etti.

ÇAYKUR RİZE-BOLU: 2-1
Çaykur Rize yeni stadındaki ilk lig maçında Boluspor'u yendi. 38 ve 45'te Ribeiro'nun gollerine Arnavut Lika'nın 58'deki cevabı yetmedi.

KOCAELİ-HACETTEPE: 1-1
Süper Lig'den düşen iki ekibi karşılaştıran maçta eşitlik bozulmadı. Hacettepe 61'de Mehmet ile öne geçti, Kocaeli 74'te Serdar ile cevap verdi.

KARABÜK-GİRESUN: 1-0
Kardemir Karabükspor sahasında Giresunspor'u tek golle geçti. Kırmızı-lacivertlilere üç puanı getiren golü 64. dakikada Yasin kaydetti.

Bank Asya 1. Liginde 2. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan toplu sonuçlar, puan durumu ve gelecek haftanın programı;

Editör: HABER MERKEZİ