Ali Faik TAŞ/İSTANBUL

Saffet Mete ile olan dostlukları tüm kamuoyu tarafından bilinen Mustafa Baltacı, söz verdiği gibi İyiderespor maçlarını izlemek üzere İstanbul gelip ayağının tozu ile takımın son durumunu görmek için maçın oynanacağı Kartal stadındaki son ter idmanına katılarak futbolculara moral verdi.Beraberindeki Çayelili Pendik İlçe Belediye Meclis üyesi olan Nizamettin Çakır ve bir grup vatandaşla beraber idmanı izleyip futbolcularla ve teknik heyetle bir süre görüşme yaptı.

Şansız bir şekilde elendikleri Trabzon Yalıspor’u elemeleri konusundaki temennilerini bildiren Baltacı: “Sizlere güveniyoruz.Bizim yarım bıraktığımız işi yarın sizler tamamlayacaksınız.Tüm Çayeli ve Rizeli sizlerin arkasındadır. Bu maç için Rizeden geldim ve Cuma günü gece uçağıyla sizlerle şampiyonluk şarkıları söyleyerek dönmek istiyorum.” şeklinde konuşarak futbolculardan da Cuma akşamı dönmek için söz aldı.

Öte yandan iyiderespor bu gün saat 17.00'da Yalıspor ile yarı final maçına çıkıyor. Bizlerde Çayheber olarak temsilcimize başarılar diliyor ve İstanbul'daki tüm Rizelileri maça davet ediyoruz.

 
 
 

Editör: HABER MERKEZİ