*Başkan Baltacı 'Yönetim kurulunu oluşturan işadamlarımızdan toplanan bağışlarla bütçemizi oluşturduk'

*Hayırsever İşadamımızın 100 bin YTL katkısıyla stadyumu ışıklandırılacak ve  20 bin YTL bağışıyla da 'Ses düzenini'  kuracağız.
 
Şemsettin SARI

Uzun yıllardan bu yana 3.lige çıkma mücadelesi veren Çayelispor Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı; takıma bu yeni dönemde iyi bir ivme kazandıklarını belirtti. Bu amaçla Rizespor Paf takımında oynayan 8 futbolcuyu transfer ettiklerini söyledi. Yeşil -Beyazlı Çayelispor kulübünün yeni dönem başkanı Baltacı;'Fukara edebiyatı yapmak istemiyorum ama ciddi anlamda sıkıntılar çekiyoruz. Sezona başlarken futbolculara giydirecek formamız dahi yoktu' dedi.
 


Yönetim kuruluna kimsenin girmek istemediğini, ancak; yapılan samimi ve içten daveti geri çevirmeyen yeni yönetim kurulu arkadaşlarla iyi bir bütçe oluşturarak yola çıktıklarını belirten Baltacı;'Yönetimdekiler elini taşın altına soktu. Ciddi anlamda destek verdiler. Aslında 300 bin nüfuslu bir ilçenin, 1949 da kurulmuş bir spor takımının yeri ikinci lig olmalıydı' diyerek, amaçlarının gençleri; kahve köşelerinden, internet kefelerden ve kötü alışkanlıklara sürükleyecek çevrelerden kurtarmak olduğunu söyledi.

Çayeli dışında bulunan Çayelili işadamlarını 'onura' etmek amacıyla onların ismine Çayelispor forması yaptırdıklarını anlatan Kulüp Başkanı Baltacı; bu davranışlarının işadamlarını çok hoşuna gittiğini belirterek, bu yaklaşımlarına olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Çayelispor Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı; sitemize yaptığı özel açıklamada; 'Çayelisor'un yetiştirdiği 4 futbolcumuz Milli Takımlar kampına çağrıldı.12 sporcumuzda Rizespor altyapısında oynuyor. İstanbuldaki ÇAYDEF federasyonuna bağlı dernekler bizi destekliyorlar. Halen A takımımızı Muhammet Yılmaz, B takımımızı da Yüksel Yelkenci hocalar çalıştırıyor.' dedi.

Yönetim olarak eski spor kulübü başkanlarını plaketle onu re ettiklerini anlatan Baltacı, takımda futbol oynayan eski sporculara yemek verdiklerini söyledi. Ligde yukarıya çıkmanın zor olduğunu, fakat bunu başaran kulüplerin burada kalmalarını kolay olduğunu anlatan Baltacı, burada bulunan kulüplerin loto, iddia ve reklam gelirlerinin bulunduğunu anımsatarak, amaçlarının komşu ilçe Pazar gibi takımlarını yukarılara taşımak olduğunu belirtti.  





Editör: HABER MERKEZİ