Geçen hafta başlayan Bölgesel Amatör Liginin 2. Haftasında Rize derbisi yaşanacak. İlk hafta deplasmanda kazanan Rize Özel İdarespor kendi evinde BAL liginin bir başka Rize takımı olan Çayelispor’u ağırlayacak. Çayelispor geçtiğimiz hafta evinde Çarşıbaşı Belediyespor ile golsüz berabere kalmıştı.

İyidere ilçe stadında oynanacak maç 7 Kasım Pazar günü, saat 13.00’te oynanacak.

Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Sofu yaptığı açıklamada; “İlk maçımızda Çarşıbaşı Belediyespor ile beraberlikle kaldık. Maçın henüz başında 10 kişi kalmamız bu maçta bizi hayli etkiledi. Taraftarımızın yanımızda olması bizi gelecek haftalar için umut veriyor. Şimdi önümüzde Rize Özel İdarespor maçı var. Öncelikle bu maçın dostluk içerisinde sakatlık olmadan geçmesini temenni ediyorum. Takımımıza güvenimiz tam. Hedefimiz bu maçta galip gelip önümüze daha rahat bakmak olacak” dedi. 

Rize Özel İdarespor Sportif Menajeri Süleyman Baş, “Geçen yıl çeyrek finalde kaçırdıkları 3. Lig şansını bu yıl yakalamak istediklerini kaydederek, “İyi bir takımımız var. Bu yıl hedefimiz 3.lige çıkmaktır. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için Çayelispor’ u yenmemiz gerekiyor. Kendi evimizde oynadığımız maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi

Editör: HABER MERKEZİ