Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Ahmet Yurtman’la birlikte İstanbul Anadolu yakasındaki dernekleri ziyaret ederek dernek başkanlarıyla ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ettiler.

         Halil Bakırcı ve Ahmet Yurtman Dernek Başkanlarıyla yapmış oldukları ziyaretlerde Rize ve Rizespor ağırlıklı konuşmaların olduğu ziyaret esnasında tüm derneklerin ortak sorduğu soruların başında “bu Rizespor’un hali ne olacak” sorusu geldi. Bakır’cı ise onlara Rizespor’la ilgili açıklamalarda bulunarak, hem de dernek yönetim kurulu üyelerini Pazar günü oynayacağımız ve Rizespor’un ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek Kocaelispor Rizespor maçına davet eti

 

        Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Üsküdar da kılınan Cuma namazının ardından, Van Vakfı Başkanı ve beraberindeki heyetle birlikte Rizelilerin sahibi olduğu boğaza nazır Yalı balık evinde balık yenildikten sonra sırasıyla Gündoğdu, Kalkandere, Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF), Çayeli Vakfı, Fındıklı, Maltepe Rizeliler, Kopuzlar Vakfı, Üsküdar Rizeliler, Pazar, Çayeli İncesırt ve Çayeli Şahirler Vadisi derneklerini ziyaret etti. Bakırcı ayrıca Kültür ve Turizm eski Bakanı İsmail Kahraman, (KASTOP) Genel Başkanı Hasan Ekşi ve birçok esnafla da görüşerek Rize ve Rizespor hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Şerif Terzi, Van Vakfı Başkanı Müjdat Çelik ve beraberindeki heyet yemekte.

 

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman,Üsküdar Rizeliler Dernek Başkanı Mustafa Dereci ve Yönetim Kurulu Üyeleri.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman Pazar Dernek Başkanı İbrahim Konan ve Yönetim Kurulu Üyeleri

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman Fındıklı (Viçe) Derneği Başkan Vekili Hayrettin Gegez ve Yönetim Kurulu Üyeleri.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman

Çayeli Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Hüsrev.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman Kültür Eski Bakanı İsmail Kahraman.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Fuat Albayrak.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Maltepe Rizeliler Dernek Başkanı Mustafa Duranoğlu ve Siyami Ersek Hastanesi Müdürü Mustafa Yağcı.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, RİDEF Genel Sekreteri Recep Albayrak, KASTOP Genel Başkanı Hasan Ekşi.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Çayeli Şairler Derneği ve İncersırt Derneği yönetim kurulu üyeleri ile

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Çayeli İncesırt Derneği Başkanı Metin Saklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman, Beraberindeki heyetle birlikte Üsküdar’daki Rize Vitrinini ziyaretinde Yeni hazırlanmakta olan Fatih Sultan Kar imzalı Rize Fotoğraf albümünün ön çalışmasını inceleyerek belediye olarak gerekli desteği vereceklerini  belirtti.

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı ve Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı ve RİDEF Başkanı Ahmet Yurtman,

Dernek ziyaretlerine geç saatlere kadar devam ettiler

Başkan Bakırcı Dernek ziyaretlerinde Rize’nin çayı, Fıkrası eğitimi, Sporu ve birçok konusunu anlatarak Rizeli hemşerilerine bundan sonrada bu tip ziyaretlere devam edeceğini belirtti.

 

Rize Belediye Başkan Halil Bakırcı ve Pazar Dernek Başkanı İbrahim Konan

 

Başkan Bakırcı Dernek ziyaretlerinde Rize’nin sorunlarını dinleyerek hemşerilerine Rize de yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgiler vererek onları oynanacak olan Kocaelispor Rizespor maçına davet etti.

 

Kaynak: Ajans53


Editör: HABER MERKEZİ