Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu velileri arasındaki diyaloğu artırma adına kapalı halı sahada yapılan 'Gol Atma Yarışması'na onlarca yarışmacı katıldı. Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır'ın da katıldığı organizasyonda birbirinden ilginç gol atma yöntemleriyle babalar gol atmadaki yeteneklerini ortaya koydu. Başlangıçta penaltılarla gol atmaya başlayan veliler, en çok da topun etrafında hızlı bir şekilde sekiz tur atarak kaleye penaltı atmada zorlandı. Birçok yarışmacı başı döndüğünden dolayı topu kaleye bile isabet ettiremezken, birkaç yarışmacı da topa vuramadan yere yığıldı. Yarışmacılar, standart penaltı atma, orta sahadan topu 7 saniyede kaleye atma, topun etrafında 8 tur atıp kaleye penaltı atma, korner çizgisinden boş kaleye topu sokma ve bir kaleden diğer boş olan kaleye gol atma şeklinde ayrı ayrı kategorilerde yarıştı.

 

Öğle yemeğinin de beraber yendiği organizasyon yaklaşık üç saat sürdü. Gol atma yarışmasının sonucunda birinci Ahmet Gemici, ikinci Sait Çomoğlu, üçüncü ise İsmail Çepni oldu.

Ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Harun Var, organizasyonun yarışmadan öte eğlenme ve veliler arasın kaynaşma organizasyonu olduğunu vurgulayarak, 'Üç saat boyunca gayet neşeli, dostluk içinde bir zaman geçirdik. Okul veli arasında önemli bir diyalog ve samimiyet yakalandı diye düşünüyorum. Katılımın yüksek olmasından dolayı babalarımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

Kendilerine böyle eğlenceli bir zaman geçirmesine vesile olan Şahika Koleji yetkililerine teşekkür eden 'Gol Atma Yarışması'nın birincisi Ahmet Gemici, 'Gerçekten günümüz çok neşeli geçti. Veliler arasında güzel bir diyalog yaşandı. Bu tür yarışmalara daha fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. İleriki günlerde babalar arası futbol turnuvasını yine Çayeli Şahika'nın organize etmesini istiyorum.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ