Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Gençlerbirliği maçı sonrası taraftara selenerek; 'Öyle zannediyorum takımın başarısını istemeyen büyük bir kitle var' dedi ve bu böyle sürerse gereğini yapabileceklerini söyledi..

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba 70. dakikaya dek iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Gençlerbirliği, ilk gole kadar kalemize bile gelemedi. Birçok gol pozisyonuna girdik. Bunlarda başarılı olup golü atacaksınız. Biz atamadık. Ama enteresan birşey var. Golü yedikten sonra taraftar bir anda takımın aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Öyle zannediyorum takımın başarısını istemeyen büyük bir kitle var. İlk golden sonra Gençlerbirliği'ni alkışlamaları kendi oyuncularını yuhalamaları. Daha 2. haftada futbola olan bağlılığımızı ve isteğimizi bunlar engelleyecektir. Ben buna bir anlam veremiyorum. Bu takım geçen yıl ligin 6 haftasında sadece 2 puan alabilmiş. Niye böyle bir tepki var bilemiyorum ama arkadaşlarımızla oturup değerlendireceğiz. İşimizi daha iyi yapabilme imkanının ortadan kalktığına inanırsak, biz 35 senedir bu işin içerisindeyiz, ne gerekirse onu yaparız.''

Editör: HABER MERKEZİ