Rize 2. Amatör Küme Büyükler Ligi 2. Hafta karşılaşmalarında Çayeli Arsovos ekibi, deplasmanda Yaylacılarspor’u 3-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz aylarda kurulan ve bu sezon ilk kez lig mücadelesine katılan Rize 2. Amatör Küme Ligi B Grubu takımlarından Çayeli Arsovos, geçen hafta evinde Çiftlikspor’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından bu hafta da deplasmanda Yaylacılarspor’u 3-1 mağlup ederek iki de iki yaptı.

Çayeli İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. 8’inci dakikada Kerim Yayla’nın ceza sahası içinde düşürülmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topu filelere gönderen Mert Topçu Arsovos ekibini 1-0 öne geçirdi. Maçın 40’ıncı dakikasında Furkan Yıldız’ın kaleciden dönen şutunu Kerim Yayla gole çevirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda yine etkili başlayan Çayeli Arsovos’da Kerim Yayla’nın pasında Furkan Yıldız’ın şutu direkten döndü ve gol fırsatı değerlendirilemedi. Maçın 83’üncü dakikasında ev sahibi Yaylacılarspor Murat Kavalcı’nın golü ile skoru 2-1 yaptı. Maçın skorunu ise 89’uncu dakikada Kerim Yayla belirledi. Çayeli Arsovos ekibi, 3-1’lik galibiyetle sahadan 3 puanı hanesine yazdıran taraf olarak ayrıldı.

Ligin 2. Haftasının ardından Çayeli Arsovos 6 puanelde etti ve averaj farkı nedeniyle 2’nci sıraya yer aldı. Yaylacılarspor ise 3 puanla 3’üncü sırada kaldı. Arsovos ekibi, 06 Mart Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı 3. Hafta karşılaşmasında evinde İslampaşaspor’u konuk edecek. Yaylacılarspor ise 05 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de evinde lider Salarhaspor’u konuk edecek. (Okur53.com)

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ