Artvin şampiyonu olan Arhavispor, Ankara’da 2. kademe maçlarında 3.lige çıkmak için mücadele verecek. Arhavispor teknik patronu Besim Koçal, oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Artvin şampiyonu olan Arhavispor, 2008-2009 sezonu profesyonel takımı olmayan iller 3.lige çıkma müsabakalarında Erzurum grubunda Ardahanspor’u 3-1, Iğdır Gençliksporu ise 3-0 net bir skorla yenip grup dan çıkma başarısını gösterdi.Arhavispor Ankara’ya 2. Kademe maçlarında 3.lige çıkmak için mücadele edecek. 7 takımın katıldığı final grubunda ekibimiz, ilk maçını yarın Ankara Cebeci stadında saat 14:30 da Hakkari Üzümcüspor ile oynayacak.

Arhavispor Teknik direktörü Besim Koçal ‘ın yaptığı açıklamada oldukça iddialı olduklarını belirtti. Koçal, “final grubunda eşleştikleri Hakkari Üzümcüspor’un iyi bir takım olduğunu ve tamamının profesyonel oyunculardan kurulduğunu belirterek final grubunda güçlü zayıf takım ayrımı olamayacağını belirterek şansların eşit olduğunu bu maçı kazanıp bir üst tura çıkacaklarını söyledi ve Arhavispor olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini özellikle Antalya Topkapı palas otelde 16 günlük yaptığımız kamp çalışması kondisyon ve teknik çalışmanın yanında yaptığımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi giderdik ve bu arada devre arasında eksik gördüğümüz mevkilere Samsunspor’dan İlhami Çayelispor’dan Mehmet Ali ve Orhan’ı katarak iyi bir ekip oluşturduk” dedi.

Koçal, “Arhavispor’un fiziki yapı ve kurumsallaşması bakımından iyi bir kulüp olduğunu belirterek bu yapılanmada 14 yıldır kulüp başkanlığını yapan Hüseyin Uzunhasanoğlu ve yönetim kurulunun yanında Arhavi halkının çok büyük katkıları olduğunu belirterek yöremizdeki diğer amatör kulüplere örnek teşkil edeceğini söyleyerek bize de düşen görev bu festivalleri ve kültürel faaliyetleri ile ünlü bu şirin ilçemize 3.lig hediye etmek. Bunu yapacak teknik ekip ve futbolcu kadrosuna sahibiz inşallah bu isteğimizi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ