Transfer sonrası Ardeşenspor sert bir basın açıklaması yaparak Pazarspor´u bu transferden dolayı sert bir şekilde eleştirdi.

Ardeşenspor Kulübünden yapılanBasın Açıklaması;

Ardeşenspor Kulübü olarak dost ve kardeş kulüp olarak gördüğümüz Pazarspor´u centilmenliğe sığmayan hareketi için kınıyoruz !!!

Pazarspor kulübü yöneticileri; Kulübümüzün oyuncusu olan Ferdi Bekiroğlu´nu kulübümüzün haberi olmadan, kulübümüze Danışmadan centilmenliğe aykırı olarak, yıllardır dost ve kardeş kulüp Ardeşenspor ile Pazarspor kulübünü karşı karşıya getirmek suretiyle, oyuncumuzu transfer etmişlerdir. Bu transfer süreci iki güzide kulübün dostluğunu zedelemiştir. Yıllarca Ardeşenspor kulübü olarak Pazarspor kulübünü alt yapıdan oyuncularımızı vererek destekledik, Buna karşın Pazarspor kulübü Başkanı Sayın Yangın; ' Benim yöneticilerim yalan konuşabilir' diyerek centilmenlik dışı bu hareketleri yapan yöneticilerine sahip çıkmıştır.

Ardeşenspor Kulübü olarak kardeş Kulübümüz Pazarspor yönetiminin centilmenlik dışı davranışlarını Pazar ve Ardeşen halkının´da onaylamayacağını ve bu centilmenlik dışı davranışı Pazar ve Ardeşen halkı adına kınıyoruz.


 

Editör: HABER MERKEZİ