Dilek ASLAN

Ardeşenspor’un 40 yıllık rüya diye olarak adlandırdığı ve bu kapsamda yöre gençliğine büyük kazanımlar sağlama hedefiyle başlanılan sosyal tesis çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

İlk olarak yapılan Ardeşenspor halı sahası yörede özellikle gençlerin spor merkezi haline geldi ve yıllardır büyük bir eksiklik olan sosyo-kültürel olumsuzlukları spor ile gidermiş durumda.

 

Çalışmaları şuan ki kısmında içinde bayanlara özel salonların, ailelerin rahatça oturabilecekleri ortamların, spor merkezlerinin, restaurantların, sinema ve tiyatro salonlarının bulunduğu sosyal tesis çalışmaları sürmektedir.

 

Ardeşenspor yönetim kurulu başkanı Mehmet Çırakoğlu da çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sonrası açıklama yapan Çırakoğlu; Ardeşen gençliğine yöre gençliğine büyük kazanımlar sağlamak için böyle bir çalışmaya başladıklarını belirtti.

 

Şuanda halı sahamız bitmiş yöre halkının hizmetinde ve sosyal tesis çalışmalarımız da sürüyor. Çalışmaların büyük bir kısmının bittiğini ifade eden Çırakoğlu, Ardeşenspor sosyal tesislerinin 2009 yılının ilk ayından itibaren yörenin halkının hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Editör: HABER MERKEZİ