Dilek ASLAN

Ardeşenspor altyapıya verdiği önemin karşılığını almaya devam ediyor. Başarının anahtarının altyapı olduğu bilinciyle çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ardeşenspor kulübünden bir başarıda minik takımdan geldi.
 


Final maçında Pazarspor minik takımını 3–1 mağlup eden Ardeşenspor minik futbol takımı Rize il şampiyonu olarak guruplara kaldı ve Haziran ayında gerçekleşecek olan gurup müsabakalarından Rize’yi temsil etme hakkı kazandı.

Maç sonrası sevinç gösterileriyle ilçeye gelen Ardeşenspor antrenörü İmdat Batumoğlu Gelişim haber ekibine açıklamalarda bulundu. Batumoğlu, bu başarı elde etmek için çocuklarımın özveriyle çalıştığını belirtti ve başarının gerçek mimarı olan çocuklarımı tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum dedi.

Ardeşenspor kulübü başkanı Mehmet Çırakoğlu başarıyı oyuncularıyla paylaşırken haber ekibimize de açıklamalarda bulundu.

Çırakoğlu, Ardeşenspor olarak başarının anahtarının altyapıdan geçtiği bilinciyle başlattığımız çalışmalarının karşılığı almak kadar büyük bir mutluluğun olmadığını belirtti.

Bu başarıda emeği geçen antrenörümüze ve başarının gerçek mimarı olan çocuklarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti: Başarının ilacı seyircidir. Futbolun ilacı seyircidir. Başarı seyirciyle beraber perçinleşir. Onun için bu çocuklarımıza sahip çıkalım, bu başarıyı destekleyelim dedi.



Editör: HABER MERKEZİ