Erzurum kampına katılan tecrübeli oyuncu Alper Potuk; “ Çaykur Rizespor’a daha önce ismim geçmişti ama nasip olmamıştı. İmzaya atmadan bir gün önce Tahir Kıran ile bir görüşme yaptım ve direk İstanbul’a geçtim. Çok kolay anlaşma süreci oldu ve imzayı attım” dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’a başarı sözü veren Alper Potuk;” Ben Tahir Başkana söz verdim. Tahir Başkan bana çok güvendiğini söyledi, inşallah sahada terimin son damlasına kadar Rizespor’un başarısı için mücadele edeceğim, başkanıma sözüm var” ifadesini kullandı.

Artık Olgun Yaştayım!..

7 sezonluk Fenerbahçe macerasında son 1,5 – 2 sezonu boş geçti hatırlatmasını yapan Alper;” Geri kalan 5 sezonda neredeyse tüm maçlarda 11 olmazsa da görev aldım. İyi sezonlar geçirdim. Sonra Ankaragücü ‘e geçtim. İlk yarı kadro dışı kaldım, ligin ikinci devresinde Hikmet Karaman’ın gelmesi sonrası bana özgüven geldi. İyi bir sezon geçirdim diyebilirim ama maalesef küme düştük. Şimdi Rizespor’dayım. Zaten Bülent hoca benim gelişiminde büyük katkısı vardır. Eskişehirspor’da Bülent hoca ve Rıza hoca ile oyun karakterim değişti diyebilirim. Artık olgun yaştayım ve burada çok güzel şeyler başaracağız. Güzel bir takım kurulursa yukarlarda yer alırız. Rizespor her zaman üst sıralarda yer alan takım olması için ben ve takım arkadaşlarım sahada elimizden geleni yapacaktır” cümlesini kullandı.

Terimin Son Damlasına Kadar Savaşacağım!..

Çaykur Rizespor için sahada ne gerekiyorsa terinin son damlasına kadar savaşacağının sözünü veren Alper Potuk;” Biraz takımın dinamikleri yeni gelen ve gelecek olan oyuncularla değişebilir, taraftarımız biraz sabırlı olsun. Ama ben inanıyorum, onlarda inansın. Hem hocamızla hem de başkanımızla çok iyi yere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: AJANS53.COM

Editör: HABER MERKEZİ